Sale!
  • Video copywriting - ayat jualan online

Video Panduan Copywriting | CopyMaster 2.0 + Bonus

(1 customer review)

RM100.00 RM65.00

Dah beli panduan buat iklan tapi masih gagal buat iklan dengan betul…

Dah cuba fikir sendiri idea nak tulis iklan.. tapi masih tak dapat result seperti diharapkan…

Dah cuba pelbagai setting tp tak dapat untung walaupun sale ada…

Ragu-ragu nak cuba mana satu teknik yang betul…

Dapatkan panduan ini…

Description

Hai, Saya seorang digital marketer - aktif dalam penulisan blog dan juga konsultan dalam pengiklanan di fb.

 

Dan saya merupakan mengamal teknik dalam copymaster ini hampir setahun yang lalu...

“Kalau saya berjaya bagi result yang baik… Client saya janji untuk hire saya secara TETAP sebagai Digital Marketer bisnes dia”

 

Apabila saya dapatkan panduan Fb ads, saya ingatkan segala masalah saya akan selesai untuk buat marketing secara online…

Panduan ni tak dapat dinafikan – memang sangat membantu dah untuk mula run iklan…

Tapi belum cukup untuk membuat ayat iklan saya mempesonakan pelanggan…

Nak jadikan cerita, iklan pertama saya langsung tiada respon… dah run Rm30 sehari selama 3 hari… hanya dapat beberapa like… dah rugi RM90!!!!

Dan iklan ni pulak saya buat untuk bisnes kawan (baca sebagai client)…

So saya mula tertekan untuk impress client saya.. Ye la, walaupun bukan bisnes sendiri tp mesti la saya perlu tunjukkan result kepada client pertama saya ni…

2 minggu saya mencuba jaya… tp saya masih belum puas hati dengan result yang saya dapat…

“Kalau saya berjaya bagi result yang baik… Client saya janji untuk hire saya secara tetap sebagai Digital Marketer bisnes dia”


Kemudian saya cuba lagi dengan beli template iklan yang dah siap… Resultnya agak bagus juga tp belum cukup untuk saya…

Sebab saya hanya copy dan edit mana yang patut.. Jadi sampai bila saya nak bergantung kepada template kan???

Sehingga suatu hari saya jumpa dengan Video Panduan Copywriting ni…

 

Apa Saya Belajar dari Video Panduan Copywriting ni?

  • Saya mula faham tentang prinsip asas kenapa orang membeli – jadi baru kita boleh mengayat ikut cara mereka nak beli
  • Saya mula belajar tentang cara nak buat produk research – nak jual barang kita, kita WAJIB tahu apa kekuatan dan kelemahan produk kita
  • Saya baru tahu apa itu USP – USP ni adalah keunikan produk kita berbanding pesaing jadi kita tonjolkan dalam iklan kita
  • Dah faham tentang produk kita, diajar pula cara nak buat database bakal pelanggan – kalau dah ada pelanggan sedia ada lagi mudah, tulis balik data pelanggan kita supaya mudah kita nak target di iklan nanti.
  • Diajar tentang teknik nak bagi pelanggan baca iklan kita sampai habis – jadi tak la kita syok sendiri tapi orang tak baca pon apa kita tulis.. dah cenggitu camne nak dapat customer kan?
  • Baru tahu rupanya ada struktur dia dalam copywriting ni – sebelum ni kan saya pakai template je… jadi iklan saya tu xde pelbagai struktur sbb main copy paste n edit je struktur yang dah ada.

 

Apa yang Anda Bakal Dapat Dengan Video Panduan Copywriting ni?

  • 14 Video Panduan Copywriting Lengkap + 1 Video Bonus
  • Group Support – Boleh tanya soalan-soalan disini kalau tak faham… Saya pon ada juga dalam group ni
  • Lifetime Update – Dalam group pon ada lagi video-video tambahan

9 Bonus 

 

 

  • Format Profil Pelanggan
  • Format Profil Produk
  • Cheatsheet Cust Transformation
  • Cara Buat Closing Teknik NLP
  • Script Closing Guna Whatsapp
  • Himpunan Template Headline
  • Tips 13 Rahsia Copywriting
  • Hypnotic Copywriting
  • Teknik Menjual Untuk Ramadhan

Sertai Sekarang Geng Panduan Copywriting >>

Bagaimana Nak Master Dengan Panduan Copywriting Ni?

Saya kongsikan cara saya buat dengan panduan ni…

  1. Saya tengok dulu semua sekali sepintas lalu sampai habis
  2. Saya tengok dengan lebih detail dan saya salin nota
  3. Saya simplify video dan nota ni dalam bentuk excel
  4. Saya tulis nota ni dalam excel yang saya buat
  5. Saya tulis pelbagai copywriting dan post ke profil saya sebagai latihan.

Result Untuk Salah Satu Client Saya

Penafian! Panduan Copywriting ini salah satu faktor yang membantu sahaja. Terdapat banyak lagi faktor lain untuk mendapatkan jumlah sale yang sepenuhnya.

  • Jualan 2018 – Bermula July

Semua data dibawah tidak 100% – data diambil hanyalah secara kasar dan tidak semuanya 100% tepat tpi 90% adalah data sebenar.

  • Jualan 2019 – Sehingga April 2019

Semua data dibawah tidak 100% – data diambil hanyalah secara kasar dan tidak semuanya 100% tepat tpi 90% adalah data sebenar.

Bonus Kepada Pembeli Melalui MazukiBlog

AGEN!!! Saya merupakan agen jualan yang sah kepada panduan ini

Pembelian melalui link dibawah, anda akan dapat BONUS KHAS dari MazukiBlog.

  • 1. Excel Simplify Video Panduan Copywriting

  • 2. Group Support Telegram Copywriting – Boleh sama-sama kongsi kat situ, yang ni bukan official dari Panduan Video Copymaster tp dari saya sendiri.

Sertai Sekarang Geng Panduan Copywriting >>

1 review for Video Panduan Copywriting | CopyMaster 2.0 + Bonus

  1. mazuki

    Saya bagi 5 bintang untuk panduan ini – fokus topik kepada copywriting – ikut teknik yang saya berikan diatas untuk berjaya belajar menulis iklan di fb…
    1. Dengar
    2. Dengar dan faham
    3. Tulis nota
    4. Praktis

    Cuba dulu di group-group fb dan profil sendiri untuk memahirkan anda…

    Panduan ni tidak akan berguna kalau anda tak praktik… pratik sahaja akan memandaikan anda.

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *